Glazenmakers

Herstelling van glas

Wij zijn u van dienst voor alle herstellingen bij glasbreuk, het vervangen van bestaande vensters, en het vervangen van enkele door dubbele beglazing of isolerend glas.

Dubbel glas

De steeds verder stijgende kost van de energieprijzen zorgt voor hoofdbrekens in vele huishoudens. Indien uw woning voorzien is van enkel of verouderd dubbel glas, kan u echter een fikse duit besparen op uw energiefactuur door dubbele beglazing met een hoog rendement te installeren.

Deze dubbele beglazing zorgt niet alleen voor een flinke verlaging van uw energieverbruik, u komt ook automatisch in aanmerking voor verschillende subsidies en tegemoetkoming van meerdere instanties.

Een klein overzicht:

  • bij woningen ouder dan 5 jaar geniet u een verlaagde BTW van 6% i.p.v. 21 %
  • uw distributienetbeheerder voor elektriciteit biedt u een premie van 10 € / m² hoogrendement dubbele beglazing, geplaatst in uw woning.
  • de Federale Overheid biedt u een belastingvermindering van 40% van de factuur voor de plaatsing van het hoogrendement dubbel glas.
  • tenslotte is er nog de mogelijkheid te genieten van voordelen in uw gemeente, provincie of gewest...

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte. Wij zijn voornamelijk actief in en rond de regio's regio Ninove, Geraardsbergen, Halle & Aalst.