top of page

DGGD in Ninove: glazenmaker voor de herstelling van glasbreuk en plaatsing van hoogrendementsglas

Kapotte ramen en condensvorming

Hebt u een gebroken ruit of aangedampte ramen? Dan moet het glas hersteld worden en uiteraard liefst zo snel mogelijk. Daarvoor kunt u op de snelle service van DGGD (De Grom - Glas Design) in Ninove rekenen. Bel ons en vertel wat er aan de hand is. Dan kunnen we inschatten wat er moet gebeuren en meteen de nodige actie nemen. 

Gaat het over een enkele beglazing uit voorraad, dan is de herstelling van de glasbreuk in een mum van tijd achter de rug. Is het speciaal glas dat op maat moet gemaakt of besteld worden, dan kunnen we in afwachting van de reparatie toch bij u langskomen. Om het gebroken glas te verstevigen zodat het nog even dienst doet en niemand er zich aan kan bezeren. 

Aangedampte ramen zijn het gevolg van condensvorming in het dubbelgas van uw ramen. Dat betekent dat het raam lek is en dat de randafdichting niet meer intact is. Die kan aangetast zijn door vocht of uv-stralen. Het vocht slaat aan de binnenkant neer op het glas en laat er druppels en na verloop van tijd kalksporen achter. Uw ramen worden dus alsmaar minder helder.

Hoogrendementsglas, een verstandige investering

De voortdurend stijgende energieprijzen zorgen voor hoofdbrekens in vele huishoudens. Indien uw woning voorzien is van enkel of verouderd dubbelglas, kunt u flink op uw energiefactuur besparen door dat te vervangen. Er komt immers altijd performanter glas op de markt, met een betere isolerende waarde. 

Hoogrendementsglas isoleert veel beter dan gewoon dubbelglas omdat er tussen de glasplaten een isolerend metaallaagje zit en een edelgas i.p.v. lucht. Gaat u voor absolute topkwaliteit, dan kiest u drievoudig glas. Beide oplossingen hebben een onmiddellijk effect op uw energieverbruik. Reken daarbij de premies van uw netbeheerder en de Vlaamse overheid en u begrijpt dat nieuwe beglazing loont in meer dan één opzicht: een lagere energiefactuur en een beduidende meerwaarde voor uw huis.

Een specialist nodig voor de herstelling van glasbreuk of de vervanging van oude ramen? Wij staan paraat in de streek van Ninove, Geraardsbergen, Halle en Aalst. Vraag uw gratis offerte!

bottom of page