top of page

Levering, plaatsing en reparatie van vensterglas door DGGD van Ninove tot Halle

Uw leverancier van alle vensterglas

Als glasfabrikant is DGGD De Grom – Glas Design uw partner bij uitstek voor de levering van zo goed als alle soorten glas. Zo bieden wij u een ruime keuze van vensterglas met verschillende isolerende waarde en voor diverse toepassingen.
Vraagt u zich af of er even isolerend glas nodig is aan de zuidkant als aan de noordkant van uw huis? Heeft u glas nodig voor een raam tussen uw leefruimte en de traphal of de gang voor meer lichtinval aldaar? Wij adviseren u graag welk glas in elk geval apart best aangewezen is zodat u voor iedere toepassing een maximaal rendement haalt.

U kunt op ons familiebedrijf rekenen voor:

Enkelvoudig glas

Dubbelglas

Hoogrendementsglas

Driedubbele beglazing

Veiligheidsglas

Het glas van uw keuze wordt in ons eigen atelier in Ninove vakkundig op maat versneden en voorbereid. Met onze expertise is de installatie ter plaatse een koud kunstje dat zo gebeurd is. Inclusief zorgvuldig afkitten en opruimen! Want overal waar wij aan het werk geweest zijn, laten we het weer netjes achter.

Talrijke opties voor een maximum aan veiligheid en comfort

Niet zelden moet vensterglas nog aan andere vereisten voldoen dan enkel thermisch isoleren en uw veiligheid garanderen. U kunt bij ons terecht voor diverse bewerkingen en andere kwaliteiten van vensterglas.

 

We sommen ze even voor u op:

Zonwerend glas

Is te verkiezen in een zuidgerichte woning of kantoorgebouw met grote glaspartijen waar het in hartje zomer al snel bloedheet wordt. Het kan ook nuttig zijn als u een zaak hebt en als u wilt vermijden dat de artikelen in uw etalage door de warmte gaan vervormen of bederven (bijv. kaarsen of de voedingswaren bij bakkers en slagers).

Geluidswerend glas

Is zeker geen overbodige luxe als u aan een drukke baan, een spooroverweg of in de buurt van de luchthaven woont of werkt. Geluidsoverlast en het daarmee gepaard gaande gebrek aan rust en slaap hebben een rechtstreekse invloed op de gezondheid.

Ondoorzichtig glas

Woont u op het gelijkvloers en is er veel passage voor de deur? Is uw dokters- of tandartsenpraktijk aan de straatkant gelegen? In beide voorbeelden is ondoorzichtig glas dé oplossing voor het garanderen van uw privacy en die van uw bezoekers of patiënten.

Inbraakwerend glas

Bestaat uit verschillende glaslagen die van elkaar gescheiden zijn door een kunststoffolie. Bij glasbreuk blijven de scherven aan de folie plakken. Een bijkomend voordeel is dat het folie de uv-stralen van de zon absorbeert en dat is handig meegenomen voor boekhandelaren en kledingzaken. Papierwaren, stoffen en kledingstukken zullen dus niet snel verkleuren.

Brandwerend glas

Een brand in huis of op het werk? Het is bewezen dat u tijd wint om u in veiligheid te brengen als de ramen uit brandwerend glas bestaan. Er zijn diverse weerstandsklassen op de markt, geschikt voor binnenruimtes en scheidingswanden of glaspartijen in de buitengevel.

Decoratieve toepassingen

Hier gaat het over esthetiek en uw persoonlijke smaak. We voorzien uw ramen van kruiskozijnen waardoor ze opgedeeld worden in kleine ruitjes naast en onder elkaar. Maar we doen het ook met de deurtjes van uw vitrinekast. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het zandstralen van glas. Al een idee voor een decoratief element in de deur, graag het logo van uw zaak in het vensterglas? Wij werken een mooi ontwerp uit.

Snelle service voor glasherstelling

U schakelt ons bedrijf niet alleen in wanneer u op zoek bent naar nieuw glas. Ook bij glasbreuk of condensvorming staan wij paraat: voor de herstelling of vervanging van bestaand glas. DGGD De Grom – Glas Design beschikt over een hersteldienst die u snel en professioneel uit de nood helpt, en dit in de ruime regio van Ninove, Geraardsbergen, Halle en Aalst.

Meer weten over al onze mogelijkheden voor vensterglas? Bel ons met al uw vragen en wij bezorgen u een gratis offerte gratis offerte! op maat.

bottom of page