top of page

Glazen Deuren

Plaatsen van glazen deuren?

Wij maken en plaatsen glazen deuren, zowel binnen- als buitendeuren, en dat steeds op maat. Deze deuren kunnen verkregen worden in mat glas, gezandstraald glas, inbraakvrij glas of in glas in lood. Al onze deuren worden zorgvuldig in ons eigen atelier gebouwd.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de herstelling bij glasbraak van winkeldeuren, glazen schuifdeuren, horeca-inrichting, toonbanken of toonkasten in glas.

Of u nu op zoek bent naar een glazen deur met een vloerveer, een deur in bestaande omkasting of een schuifdeur, wij kunnen een voorstel doen voor elke vraag. Ook voor volledig glazen gehelen voor glazen scheidingswanden, douches en vitrines bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een ruime selectie uit verschillende glassoorten en beslag. Wij werken ook enkel met materialen van topkwaliteit zoals Dorma, Speedy, Casma, SWS ...

Zandstraling, verzuring, folie?
Wij hebben een ruime keuze aan mogelijke tekeningen. Liever een eigen ontwerp? Het is perfect mogelijk om uw eigen ontwerp door ons te laten uitvoeren.

Neem contact met ons op indien u denkt dat wij u van dienst kunnen zijn. Ook met al uw vragen kan u natuurlijk bij ons terecht! Wij zijn voornamelijk actief in en rond de regio Ninove, Geraardsbergen, Halle & Aalst.

DGGD De Grom-Glas Design Glazen Deuren
bottom of page