top of page
Zoeken
  • DDGD - De Grom Glas Design

Glas in de badkamer

De toepassing van glas in uw badkamer, douche en sanitaire ruimte

Glas in de badkamer is een van de meest effectieve manieren om een uitnodigende en mooie ruimte te creëren waar elk gezinslid graag rondhangt. Idealiter zouden de ruimtes in uw huis gastvrij, luxueus en rustgevend moeten aanvoelen. En wie zegt dat de badkamer niet in dat rijtje thuishoort?


Een trefzekere manier om een luxe en aangenaam gevoel in uw badkamer te creëren, is door overal in de ruimte glas toe te voegen. Glas is het perfecte materiaal om uw badkamer mee uit te breiden en de ruimte te maximaliseren.


De toepassing van glas voor badkamers | DGGD

Glazen douchewanden

Douchegordijnen klaren zeker de klus, maar de hoeveelheid bacteriën en schimmels die ze kunnen herbergen is niet bepaald appetijtelijk. Er zijn niet veel dingen die glazen douchewanden overtreffen als het gaat om het direct moderniseren en upgraden van een ruimte. Glazen deuren rond uw douche of bad kunnen uw badkamer onmiddellijk transformeren.


Spiegels

Er is niets nieuws aan het gebruik van spiegels in de badkamer boven de wastafel of een spiegel over de hele lengte achter de deur. Maar het kan wel een uniek effect geven als u standaardspiegels van bouwkwaliteit inruilt voor op maat gemaakte spiegels die beter bij uw ruimte passen. Niet alleen geniet u van een prachtig bijgewerkte badkamer, maar u zult ook blij zijn met hoeveel groter en helderder uw ruimte direct aanvoelt.


Welke stijl kiest u best?

De stijl en het ontwerp van veel moderne badkamers is afhankelijk van het gebruik van glas. Glazen douchewanden, glazen scheidingswanden en glazen stoomdouches zijn allemaal elementen die vaak worden gebruikt in moderne badkamerontwerpen. Het kan een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat u het juiste type glas krijgt, in de juiste stijl, vorm of het juiste patroon voor uw badkamer.


DGGD De Grom-Glas Design werkt met Lacobel-glas. Dit is helder floatglas dat aan één kant gecoat is met een hoogwaardige lak. Uiteraard leveren wij dit glas op maat van uw ruimte of douche.


Wilt u meer informatie omtrent de toepassingsmogelijkheden van glas in uw badkamer? Neem contact op met DGGD De Grom-Glas Design.

26 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page