top of page
Zoeken
  • DDGD - De Grom Glas Design

Glas-in-lood voor binnendeuren, buitendeuren en oude deuren

Plaatsen van glas-in-lood

Steeds vaker wordt glas-in-lood toegepast bij het moderniseren van woningen en het plaatsen van nieuwe beglazing. Van oudsher is glas-in-lood zeer geliefd voor een stijlvolle inrichting van een interieur. Glas-in-lood is een extra blikvanger en zorgt voor de nodige klasse.


Het vervaardigen van glas-in-lood is een waar ambacht: een secuur en tijdrovend werk waarvoor de nodige kennis is vereist. De glazen ruiten in een variatie aan kleuren worden in een loden omlijsting geplaatst. De ruitjes in klein formaat worden zo tot een groter geheel naar wens gesmeed en vormen een figuratieve of abstracte decoratie in de ruimte.schuifdeur gals in lood

Vervangen van beglazing door glas-in-lood

Glas-in-lood zorgt voor een sfeervolle aankleding van uw huis, modern of klassiek. Om meer kleurrijke accenten in uw interieur aan te brengen, plaatst u eenvoudig glas-in-lood in uw bestaande deuren en ramen. Glas-in-lood is zowel voor binnendeuren als buitendeuren geschikt. Het enkelvoudige glas waaruit glas-in-lood bestaat, kan ook in een dubbele beglazing worden geplaatst. DGGD bvba in Ninove doet dit voor u en geeft zo nieuw leven aan uw oude glas-in-loodramen of vervaardigt volledig nieuwe ramen naar bestaand of eigen ontwerp.


Op deze manier is het ook mogelijk uw woning te moderniseren met behoud van het karakteristieke glas- in-lood. Na vervanging is uw beglazing optimaal geïsoleerd en worden koudebruggen voorkomen. Bovendien is dubbele beglazing beter bestand tegen schade door storm en biedt het een goede beveiliging tegen inbraak.

Neem voor al uw glas-in-lood in binnendeuren, buitendeuren en oude deuren een echte specialist in de arm, zoals DGGD bvba in Ninove. Deze vakmensen plaatsen vakkundig nieuwe glas-in-loodramen en vervangen of renoveren, waar nodig, het bestaande glas-in-lood. Met een eigen atelier mag u rekenen op een snelle en betrouwbare service.


Neem meteen contact op en vraag een offerte aan!

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page